fbpx

Elmotorcykel eONE , Elmotorcykel eONE – En elmoped är miljövänligare, billigare i drift och framför allt tystare än en konventionell bensindriven modell.Vidare har elmopeder en låg påverkan på miljön och släpper inte ut några växthusgaser. Det är också billigare att köra en elmoped jämfört med alternativa fordon med förbränningsmotorer. En elmoppe har extremt låg milkostnad och behöver dessutom betydligt mindre service. Varför en elmoped från Eloped?  Eloped erbjuder ett antal olika elmopeder, alla med egna unika egenskaper. För tillfället är Elopeds elmopeder klass 1 men under 2019 kommer även en elmoped klass 2.

Vilka är vi?

eONE representerar framtiden med våra nya  elmopeder, elmotorcyklar i premium klass som anpassats av svenska ingenjörer för att uppnå våra nordiska krav på elfordon. Vi startade 2015 så är en av pionjärerna i Sverige. 

Vi strävar efter att alltid ha det senaste och av den bästa kvalitén. Därför har vi tagit fram senaste tekniken vad gäller batteri samt elektroniken som driver fordonet med lägsta möjliga körekonomi. eONE har marknadens bästa batteri garanti. 3-5 år. Med motorer på upp till 10 kW , har vi marknadens största utbud av elmopeder, elmotorcyklar.

eONE Classic

Vad gör oss unika?

Batteri Garanti

Något som skiljer oss från mängden är den långa batteri garantin vi erbjuder alla våra kunder på hela 3-5 år.

Räckvidd

Om du behöver åka längre sträckor är det inga problem, våra fordon har en räckvidd på långa 60-200 km.

20+ års erfarenhet

Vi bakom eONE har över 20 års erfarenhet inom fordonsbranschen.

Elmoped eONE - Elmotorcykel eONE

Välkommen till oss och provkör

När det kommer till el fordon är det inte lätt att veta vilken modell som passar just dig. För att du ska kunna ta din el moped upplevelse till nästa nivå erbjuder vi alltid dig som kund att komma och provköra våra modeller innan du bestämmer dig vilken modell du tror kommer passa dig bäst. Även om du bara vill komma och provköra en liten sträcka eller under en längre period är du alltid varmt välkommen att besöka oss.

Ha koll på kampanjer och senaste uppdateringar!

Följ oss!